Masterclass

Gedrag en wat mag tijdens Corona

voor managers, HRM-ers en thuiswerkers

NIEUW

Live óf Online!

Hoe manage je nu tijdens Corona als manager al je thuis werkende medewerkers? Hoe deel ik thuis mijn dag in, hoe ga ik met pauzes en verstoringen om? Hoe blijf je in verbinding met elkaar ?
Alles via Teams of Zoom? Hoe vaak kan je op een dag elkaar bellen met vragen? Wat is te weinig contact en hoe vaak is teveel contact? Wat als je medewerker ineens een middag de telefoon niet opneemt?
Leidinggeven in deze Covid-19 periode is spannend en roept vragen op: mag dat of…?

HR adviseert de managers die met bovenstaande vragen worstelen, hoe ga je als thuiswerkende medewerker met je leidinggevende en je collega's op afstand om? Ook voor hen is deze Masterclass bestemd en een eye-opener!

Jos en Rik van DiGiEVC hebben de afgelopen maanden veel ervaring opgedaan met vragen en problemen tijdens thuiswerksituaties in onze eigen werksituaties, binnen de organisaties waarvoor wij werken en welke wij adviseren. Wij hebben de verouderde literatuur over het “Nieuwe Werken” tegen het licht gehouden en daar “het NieuwSTE Werken” voor ontwikkeld. Wat voor gedrag verwacht je van je thuiswerkende medewerkers en wat mag je eigenlijk als leidinggevende verwachten van thuiswerkende medewerkers? Maar ook wat is de rol van HRM en de medewerker zelf?
Korte inleidingen, discussies over de eigen praktijk en verschillende invalshoeken geven je binnen 2½ uur handvatten, tips en ideeën hoe je binnen je team en eigen organisatie thuiswerkers beter kan begeleiden, coachen en ondersteunen.

Deze korte intensieve, praktische én leerzame Masterclass verzorgen wij online en/of live via open inschrijving voor max 6 personen. Bij een live (face-to-face) meeting houden wij ons uiteraard aan de dan geldende adviezen en maatregelen RIVM

Bijzonderheden:

Online of op een centrale en goede per auto én OV bereikbare locatie

Investering in tijd van 10.00 uur tot en met 14.00 uur
Inloop en kennismaken 10.00 uur,
Aanvang Masterclass 10.30 uur
Einde Masterclass 12.30 uur
Bij de live meeting aansluitend lunch (inclusief) en napraten.

Achtergrond

In deze tijden van heel veel thuis werken is de nut en noodzaak van fysieke bijeenkomsten en verbinding wel duidelijk.

Helaas kan dat niet altijd en is het contact online. Vandaar bieden wij deze Masterclass zowel live als fysiek aan.

Waar hebben we het over, gedrag en wat mag?
Tips en tricks voor managers, HRM-ers en thuiswerkers over leiding geven aan en coachen van medewerkers in het nieuwe normaal.
Inspireren, motiveren en vooral goed communiceren!
Na aanmelden ontvang je een bevestiging en factuur en een korte vragenlijst leerwensen, waarmee Jos en Rik tijdens de Masterclass aan de slag gaan.
Je investering voor deze Masterclass is 150 Euro, bij de live meeting is dit inclusief arrangement (koffie, thee en lunch).
DiGiEVC is BTW vrijgesteld.